Παραμένει το πρόβλημα της δυσλειτουργίας του φωτεινού σηματοδότη στην διασταύρωση των οδών Μαιάνδρου με Μ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο με την κυκλοφορία των οχημάτων να κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη.
Απάντηση στο πότε θα αντικατασταθεί το πρόβλημα που δυσκολεύει εδώ και αρκετές ημέρες τους πολίτες του δήμου επιχείρησε να δώσει ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Σίτσας απαντώντας σε σχετικό σχόλιο προβληματισμένης δημότριας σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πιο συγκεκριμένα ζήτησε την υπομονή των πολιτών για το εν λόγω ζήτημα καθώς η διοίκηση έχει ήδη προβεί στην παραγγελία ανταλλακτικού το οποίο θα θέσει εκ νέου σε λειτουργία του σηματοδότη αναφέροντας μάλιστα για την ελλιπή προμήθεια αυτού πως : “..δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε αποθήκη τέτοιου είδους ανταλλακτικών και θα ήθελα λίγο την υπομονή σας για την δυσλειτουργία και την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί τις επόμενες μέρες αν όχι αύριο θα λυθεί το πρόβλημα”.
Υπενθυμίζουμε πως παρόμοια δυσκολία είχε δημιουργηθεί και λίγους μήνες νωρίτερα στην οδό Παπάγου.
Προς τιμήν του που προέβη σε μια άμεση επικοινωνία με τους δημότες ενημερώνοντας τους.




