Επιστροφή στην Ελλάδα για τους εκδρομείς στο Βουκουρέστι, που έζησαν το τραγικό δυστύχημα με το πούλμαν με τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου άνδρα.
Όπως αναφέρει το Ράδιο Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψουν στις 12:30 αεροπορικώς από το Βουκουρέστι στην Αθήνα.
Κάποιοι από τους εκδρομείς θα γυρίσουν με λεωφορείο, ενώ ο ιδιοκτήτης του μοιραίου πούλμαν ήδη μεταβαίνει στο Βουκουρέστι.
Σύμφωνα με την γραμματέα Επικοινωνίας της πρεσβείας στο Βουκουρέστι, Ελένη Κωστούλα, από τους 23 τραυματίες οι 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ μία εξ αυτών έχει πέσει σε κώμα.
Όπως είπε στην ΕΡΤ, οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής. Στο νοσοκομείο παραμένουν και δύο έφηβοι, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους αλλά συνοδεύουν τον τραυματισμένο πατέρα τους.