Στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα σε σχολείο στον Εύοσμο, εξωσχολικό άτομο μπήκε μέσα σε αίθουσα την ώρα του μαθήματος και επιτέθηκε στην καθηγήτρια πετώντας της χαρτιά κουζίνας.
Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι μπροστά στα μάτια των μαθητών
Ο δράστης φορούσε κουκούλα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν. Αφού επιτέθηκε στην εκπαιδευτικό αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το επεισόδιο δημιούργησε ταραχή καθώς κανείς δεν ήξερε τι υγρό υπήρχε πάνω στο βρεγμένο χαρτί που πέταξε εναντίον της δασκάλας. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ακίνδυνο και το πιο πιθανόν να είναι νερό.
Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τα κίνητρα του άγνωστου άνδρα που τον οδήγησαν στην επίθεση απέναντι στην καθηγήτρια. Πιθανολογείται ότι ο στόχος του ήταν να την τρομάξει για κάποιο γεγονός του παρελθόντος.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό αποχώρησε.
Ωστόσο είναι απορίας άξιο πως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να μπει στο σχολείο του Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή του μαθήματος χωρίς να τον παρατηρήσει κανένας.




