Με προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων φαίνεται να εξελίσσεται η σημερινή ημέρα για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να κόψουν και απομακρύνουν πεσμένα δέντρα.
Συγκεκριμένα, επιχειρήσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν γίνει προς το παρόν για τουλάχιστον πτώσεις 12 δέντρων στις περιοχές της Καλαμαριάς, του κέντρου της Θεσσαλονίκης, του Ωραιοκάστρου, της Νεάπολης, της Πυλαίας αλλά και σε περιοχές του δήμου Δέλτα.
Χαρακτηριστική είναι περίπτωση πτώσης δέντρου σήμερα το πρωί στην οδό Σελευκίδων, στο κέντρο, όπου έπεσε ένα δέντρο πάνω σε όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτό.

Αντίστοιχα περιστατικά -με φθορές σε οχήματα- καταγράφηκαν και στις παραπάνω περιοχές όπου έπεσαν δέντρα.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι άνεμοι αναμένεται να ενταθούν το μεσημέρι.
Πηγή: thestival.gr